ESA/GTTP Teacher Training Workshop 2018

Van 20 tot en met 23 november 2018 organiseren ESA en GTTP (Galileo Teacher Training Programme) een workshop voor Europese docenten uit het voortgezet onderwijs bij ESTEC, ESA’s technologisch centrum in Noordwijk. Aanmelden voor deze gratis workshop kan tot 1 oktober 2018.

Inhoud van de workshop
Docenten die meedoen met de workshop maken kennis met innovatieve manieren om ruimtevaart en sterrenkunde in te zetten bij bètavakken.
Het programma bestaat uit actieve praktische trainingen en lezingen door ESA-experts. Ook een rondleiding op ESTEC staat op het programma. Uiteraard is er ook ruimschoots gelegenheid om te netwerken met de andere deelnemers, leraren uit heel Europa.
De voertaal is Engels.

Kosten
De workshop is geheel gratis. De hotelaccommodatie, plaatselijk vervoer, lunches en één diner worden verzorgd door ESA. Er is een tegemoetkoming in de reiskosten mogelijk. Overige uitgaven (voor bijvoorbeeld avondmaaltijden) zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
Docenten uit het voortgezet onderwijs die wonen en werken in een ESA-lidstaat zich voor 1 oktober aanmelden. Uiterlijk 9 oktober 2018 wordt bekend gemaakt of de inschrijving succesvol is.
Aanmelden kan via de ESA-website