Docententraining

ESERO NL ondersteunt u graag wanneer u iets met ruimtevaart in de klas wilt doen. Daarom organiseren we diverse bijeenkomsten in het land waarbij u kennis maakt met de vele lesmogelijkheden omtrent dit thema. ESERO maakt wetenschap en techniek boeiend en begrijpend voor iedereen, ook voor docenten zonder bèta-achtergrond.

Voor primair onderwijs:
Onderwijsconferenties
Nascholing schoolteams
Cursus Ruimtevaart en Sterrenkunde in de klas
Overige trainingen

Voor voortgezet onderwijs:
Science Night

Primair onderwijs

Onderwijsconferenties

ESERO onderwijsconferentie PO

Jaarlijks gratis conferentie in het najaar. De datum voor 2018 is nog niet bekend.
Wil je weten hoe het programma in 2017 eruitzag? Neem dan hier een kijkje

Nascholing docententeams

Wilt u ruimtevaart en sterrenkunde een plek geven binnen uw school? ESERO NL biedt via NEMO nascholing op maat aan voor het hele team. Meer informatie vindt u op de website van NEMO Science Museum.

Gratis cursus ruimtevaart en sterrenkunde in de klas

Altijd al iets met ruimtevaart en sterrenkunde in de klas willen doen? Tijdens deze cursus krijgt u talloze lesideeën, aangevuld met leuke weetjes over het heelal. De cursus is gratis te volgen op diverse pabo’s in het land.
Meer informatie en aanmelden

Overige trainingen

ESERO NL organiseert trainingen in samenwerking met wetenschapsknooppunten in het land. Op dit moment zijn er nog geen nieuwe trainingen gepland. Hou deze pagina in de gaten voor de nieuwste trainingen.

Voortgezet Onderwijs

Science Night

De Science Night is de jaarlijkse onderwijsconferentie voor docenten uit het voortgezet onderwijs in NEMO Science Museum, Amsterdam. Op deze avond maakt u kennis met de mogelijkheden die ESERO, NEMO en Kennislink bieden om uw science lessen te verrijken.
De datum voor 2018 is nu nog niet bekend. Hou deze site en onze nieuwsbrief in de gaten!