Docententraining

ESERO NL organiseert diverse docentenbijeenkomsten in het land waarbij u kennis maakt met de vele lesmogelijkheden met Ruimtevaart en Sterrenkunde. ESERO maakt wetenschap en techniek boeiend en begrijpelijk voor iedereen.

In verband met het Coronavirus zijn alle trainingen tot nader order uitgesteld. We zijn aan het onderzoeken of we online trainingen kunnen organiseren. Bent u een W en T coördinator op een pabo of wetenschapsknooppunt en wilt u graag een training opzetten voor uw studenten of docentennetwerk, neem dan contact op met [email protected] of bel 020 – 5313 573

Primair onderwijs

Gratis training bij u in de buurt

ESERO geeft gratis trainingen voor leerkrachten in diverse regio’s. Tijdens onze trainingen krijgt u talloze lesideeën over het heelal en ruimtevaart, aangevuld met boeiende informatie. Kijk in de agenda voor trainingen bij u in de buurt.

Nascholing docententeams

Wilt u ruimtevaart en sterrenkunde een plek geven binnen uw school? ESERO NL biedt via NEMO nascholing op maat aan voor het hele team. Meer informatie vindt u op de website van NEMO Science Museum.

ESA-training Robotica en Coderen

In het Belgische Redu biedt de Europese ruimtevaartorganisatie ESA gratis meerdaagse trainingen aan over robotica en coderen. Meer informatie

Voortgezet Onderwijs

Science Night

De Science Night is de jaarlijkse onderwijsconferentie voor docenten uit het voortgezet onderwijs in NEMO Science Museum, Amsterdam. Op deze avond maakt u kennis met de mogelijkheden die ESERO, NEMO en Kennislink bieden om uw science lessen te verrijken.
De eerstvolgende Science Night is 22 november 2019. Hou deze site en onze nieuwsbrief in de gaten voor inschrijven en het programma!

ESA-training Robotica en Coderen

In het Belgische Redu biedt de Europese ruimtevaartorganisatie ESA gratis meerdaagse trainingen aan over robotica en coderen meer informatie